Vi automatiserar och effektiviserar
ditt förpackningsflöde

En effektiv automation börjar med en smart förpackningsdesign. Och förpackningsprocessens fulla potential kan bara uppnås inom ramen för en tillförlitlig och väldesignad förpackningslösning. På Stora Enso Packaging Automation vet vi allt som är värt att veta om de här båda delarna.

I vårt sortiment ingår allt från lådresare och maskiner för lådfyllning till pallrobotar, packceller och paketeringsmaskiner. Den här bredden är en av våra viktigaste styrkor. En annan styrka är vår långa erfarenhet avatt kombinera de olika enheterna med varandra. Men låt oss börja från början: med din produkt. Allt annat löser vi tillsammans med dig.

Inspekterat och klart

Först kontrollerar vi tillsammans med dig och dina maskinoperatörer att maskinerna och materialen fungerar perfekt. Om någon del inte fungerar optimalt rättar vi till det innan leverans. Under testkörningen får du all systemdokumentation, och vi lämnar en heltäckande funktionsgaranti. När det är dags att installera systemet på anläggningen utförs allt arbete av våra automationsingenjörer. De ser även till att all extrautrustning, som robotar, band, pallutrustning, inlindare och etikettmaskiner är på plats.

En utomordentligt mångsidig service

En av de saker våra kunder uppskattar mest är att vi levererar både förpackningssystem och wellpapp. En och samma kontakt för båda områdena – enklare än så blir det inte. Samma sak gäller om du kontaktar våra automationsingenjörer när någonting måste justeras. De är kvalificerade automationsingenjörer som är utbildade inom både programmering och PLC, samt inom wellpapp och förpackningar. Därför kan de snabbt avgöra om felet beror på materialet eller maskinen.

Se relaterade case.