Case taggade med: Wellförpackningar

Stora Enso i heta stolen på Empack

Stora Enso ställde ut på Empackmässan som pågick 5-6 oktober i Kista och hade mycket besök i montern av både existerande och presumtiva kunder. Vårt tema på mässan var e-handel och Försäljningsdirektör Fredrik Stensson gav en inspirerande föreläsning i ämnet på stora scenen till ett fullsatt forum. I vår monter kunde besökarna beskåda delar av vårt sortiment av e-handelslådor och förpackningsmaskinen W50 var en publiksuccé.

Läs mer

Tiger och Peak skickar premium- upplevelser

Vad har Tiger of Sweden och Peak Performance gemensamt? Jo, båda skickar sina kläder och övriga produkter i högkvalitativa lådor från Stora Enso Packaging. Förpackningarna, framtagna speciellt för e-handel, är en viktig del av varumärkesupplevelsen. Kunden ska alltid få samma känsla, oavsett var man handlar.

Läs mer

McCulloch förpackar för försäljning

I retail är det förpackningen som får sköta varumärkesbyggandet, kommunikationen och säljsnacket. McCulloch säljer trädgårdsmaskiner på stormarknader och byggvaruhus – och varumärket har sedan länge insett värdet av en attraktiv förpackning.

Läs mer

Stort Stora Enso-intresse på Empack och Top Packaging Summit

Under oktober rönte Stora Enso Packaging mycket intresse på två stora förpackningshändelser: Empack, Nordens största förpackningsmässa, och Top Packaging Summit, Europas största förpackningskonferens.

Läs mer

Sidor