Case taggade med: Automatisering

Stora Enso i heta stolen på Empack

Stora Enso ställde ut på Empackmässan som pågick 5-6 oktober i Kista och hade mycket besök i montern av både existerande och presumtiva kunder. Vårt tema på mässan var e-handel och Försäljningsdirektör Fredrik Stensson gav en inspirerande föreläsning i ämnet på stora scenen till ett fullsatt forum. I vår monter kunde besökarna beskåda delar av vårt sortiment av e-handelslådor och förpackningsmaskinen W50 var en publiksuccé.

Läs mer

Stort Stora Enso-intresse på Empack och Top Packaging Summit

Under oktober rönte Stora Enso Packaging mycket intresse på två stora förpackningshändelser: Empack, Nordens största förpackningsmässa, och Top Packaging Summit, Europas största förpackningskonferens.

Läs mer

Victoria Soap gör världen ren – och väldoftande

Victoria Soap är något av ett hemligt företag. Eller hemligt och hemligt, blygsamt kanske är en bättre beskrivning. I en till synes helt vanlig fabrikslokal, på ett helt vanligt industriområde i utkanten av Helsingborg, tillverkas varje år tusentals ton tvål i Skandinaviens största tvålfabrik.

Läs mer

Billigt, billigare, Billy

Vid första anblick är Kättilstorp ett högst ordinärt villasamhälle på Västgötaslätten. Men när man passerat järnvägen kommer man till ortens stora hemlighet: Gyllensvaans Möbler, som varje vecka tillverkar och förpackar 170 000 möbler åt Ikea. Och det handlar framför allt om bokhyllan Billy och CD-stället Gnedby.

Läs mer

Sidor