SC fluting för överlägsen funktionalitet och prestanda

Vår SC fluting, som tillverkas i finska Heinola, har utvecklats speciellt för tuffa omständigheter och hårda krav. Bland dem finns packning och transport av produkter som frukt och grönsaker, andra livsmedel, elektronik och varor som behöver extra stark och tålig förpackning.

Vi lever upp till dina kvalitetskrav

Om du tillverkar förpackningar för livsmedel som frukt och grönsaker är du säkert väl medveten om alla kvalitetskrav som måste uppfyllas.Några exempel är skydd och högt krypmotstånd under långa och kalla transporter, formstabilitet i fuktiga miljöer och tålighet vid kraftiga temperaturväxlingar.

 

Dessutom har du troligtvis krav på en hög produktivitet – och därför har en pålitlig funktionalitet och en jämn kvalitet hos flutingen lika stor betydelse.

Heinolas SC fluting lever upp till alla de kraven. Materialet produceras av nyfiber, vilket ger en överlägsen renhet, styrka och fukttålighet.

Heinolas SC fluting är det perfekta valet för frukt- och grönsaksförpackningar, men även ett överlägset material för andra livsmedel, högteknologiska elektronikprodukter och varor som behöver ett riktigt slitstarkt skydd.

Utmärkt funktionalitet

En utmärkt funktionalitet i din wellpapproduktion garanteras av vårt eget kontinuerliga användande av Heinolas SC fluting i våra egna fabriker. Vi finjusterar hela tiden alla parametrar hos materialet för att det ska fungera så effektivt som möjligt i förpackningsmaskiner.

Om några övriga tekniska problem kring materialet behöver lösas finns även våra professionella research- och testavdelningar inom Stora Enso-koncernen att tillgå.

Alla ovan nämnda egenskaper och fördelar har gjort Heinolas SC fluting till ett riktigt konkurrenskraftigt material som svarar upp till de högsta internationella standarderna – och använder du SC fluting delar du vår tätposition.

Ren, hygienisk – och miljövänlig

Heinolas SC fluting är en ren och hygienisk produkt, vilket gör den fullständigt säker att använda till livsmedelsförpackningar som kräver en hög produkthygien. Livsmedel kan vara i direktkontakt med förpackningen utan någon risk för kontaminering.

Råvaran i form av nyfiber innebär också att materialet är förnybart och återvinningsbart. Med andra ord är SC fluting lika bra för vår planet som för din ekonomi.

Kvalitetsmässigt ledarskap på alla plan

Produktionen i Heinola startade 1961 och fortlöpande nyinvesteringar har gjort att bruket lyckats behålla sin ställning som en av världens främsta tillverkare av SC fluting. Vår ledarroll inom kvalitet innebär inte bara att vi erbjuder ett överlägset material, utan även att vi ser till att ge dig all den service och support du behöver.

Vårt välutvecklade servicekoncept omfattar bland annat en ytterst hög leveranssäkerhet och vårt tekniska kundsupportteam, som består av experter på alla typer av förpackningsmaskiner och kan lösa alla eventuella problem.

Med vår kompromisslösa inställning till kvalitet har vi blivit en av världens ledande leverantörer av SC fluting. Men om vi ska hålla oss kvar på den positionen behöver vi hela tiden ny input från våra kunder. Tveka därför inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om vår SC fluting.