DesignStudio

Vid Stora Ensos tio DesignStudios i Europa och Kina använder våra erfarna designers beprövade metoder och verktyg för att utveckla morgondagens förpackningar. Vi har praktisk erfarenhet av förpackningsdesign för varumärkesägare och återförsäljare inom i stort sett alla branscher. Vi samarbetar med våra kunder när det gäller innovation och nya lösningar och vi genomför fler än 150 workshops varje år.

I vår DesignStudio får du som kund möjlighet att djupdyka i förpackningsdesign, undersöka idéer, inspireras av förpackningsinnovation och få de konkreta verktyg du behöver för att göra din förpackning så bra som möjligt. Till slut står din perfekta förpackning där, redo att göra nytta för ditt företag och ditt varumärke.

Vår workshop följer en logisk, inkluderande metodik, vars flöde har finslipats under tusentals samarbeten med företag inom alla branscher.

Boka din workshop. Börja din resa.

Hur bra kan din förpackning bli? Det vet du inte förrän du varit på  workshop i vår DesignStudio. Vill du boka en workshop eller veta mer är det enklast att ringa eller mejla till din kontaktperson hos Stora Enso.

Alla kontaktuppgifter hittar du här.