Vi ger våra kunder ett mervärde

Med rätt sorts förpackning kan du sälja mer, sänka totalkostnaden och minska det ekologiska avtrycket för en produkt. Vi går in i varje förpackningsprojekt med kunskap och förståelse för processerna. Vi vill skapa bästa möjliga lösning som ger våra kunder ett mervärde utöversjälva förpackningen. Därför tar vi reda på så mycket som möjligt om kundens produkter och affärsmål, liksom syftet med den aktuella förpackningen.

Lösningar för att öka din försäljning

Vi erbjuder erfarna förpackningsdesigners, DesignStudio-workshops, materialval och ett antal olika tryck och specialeffekter.

Våra lösningar gjorde att en kund ökade sin försäljning med 40 % tack vare en innovativ och praktisk förpackningsdesign.

Lösningar för att sänka dina kostnader

Vi erbjuder expertis när det gäller förpackningsautomation, förpackningsdesign för en optimerad vikt, modern lättviktscontainerboard, programvara för palloptimering och tekniska tjänster.

Våra lösningar gjorde att en kund sänkte sina kostnader med 11 % med hjälp av rätt maskiner, färre antal lagerförda förpackningsenheter, en förpackningsdesign som integrerats i leveranskedjan och optimerade material.

Lösningar för att förbättra din hållbarhet

Vi erbjuder material tillverkade av ny och återvunnen fiber som kan minska ditt ekologiska avtryck via lägre transportvolymer, lägre materialvikt och att fossilbaserade material byts ut mot förnybara.

Genom att byta ut en dragremsa av plast mot en smart perforerad lösning kunde våra designers hjälpa en kund att minska mängden använd plast med mer än 1 300 kg per år för en av deras produkter.

Läs mer om förpackningsdesign och tryck.

Se relaterade case.